Over Ons - Red Dot Media en T-Shirtknaller

Geen Punt: Jouw Creatieve Partner voor Drukwerk, Borduurwerk, Digitale Oplossingen en Meer

Welkom bij Red Dot Media, de geboorteplaats van creativiteit, vakmanschap en innovatie. Achter dit dynamische bedrijf staan de visionairs Bartjan Braak en Kelly Rijstenberg, beiden opgeleid aan het Cibap in Zwolle en nu de trotse eigenaren van Red Dot Media en het bloeiende kledingmerk T-Shirtknaller.

Onze Creatieve Wieg: Onze reis begon bescheiden, met een snijplotter in een souvenirwinkel op een vakantiepark. Maar zoals elke punt die een verhaal begint, groeiden we uit tot een creatieve kracht. Red Dot Media, onze creatieve speeltuin, is de plek waar onze ideeën tot leven komen.

Passie voor Borduren en Print on Demand: Red Dot Media staat bekend om vakmanschap. Onze Melco EMT16X borduurmachines zijn de vingers waarmee we kunstwerkjes creëren. Borduren is niet alleen een techniek; het is een uiting van onze liefde voor details. En met onze Epson F3000 printer en hydrolichte drukpersen hebben we print on demand naar een nieuw niveau getild.

Van Snijplotter tot Grootste Kledingverkoper op bol.com: Het onverwachte jaar 2020 was voor ons een keerpunt. In plaats van te buigen voor uitdagingen, besloten we voor onszelf te beginnen. T-Shirtknaller, ons eigen kledingmerk, werd geboren en groeide uit tot de grootste kledingverkoper op bol.com, met maar liefst 248.846 artikelen en ±2500 unieke ontwerpen.

Kwaliteit en Keuze bij T-Shirtknaller: Onder T-Shirtknaller bieden we een uitgebreide collectie van hoogwaardige T-shirts in maar liefst 18 kleuren. Alle 248.846 artikelen zijn op voorraad in ons magazijn in Slagharen, want we begrijpen dat snelle beschikbaarheid net zo belangrijk is als keuze.

Toekomstgerichte Creativiteit: Red Dot Media en T-Shirtknaller zijn niet slechts bedrijven; ze zijn een uiting van onze passie voor creativiteit en ondernemerschap. Als 25-jarigen hebben we veel bereikt, maar onze toekomstige creaties zullen nog meer vertellen.

Welkom bij Red Dot Media en T-Shirtknaller, waar creativiteit bloeit en waar elk punt een nieuw verhaal begint.